26.10.06

Στο πλευρό του Αντώνη και του blogme.gr

"Η μήνυση η οποία μου ασκήθηκε θεωρώ ότι θίγει το κύρος και την αξιοπρέπεια μου, τόσο σε προσωπικό και οικογενειακό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η κατάσχεση του σκληρού δίσκου με εργασίες μου και backup αρχεία πελατών μου, οδήγησε στην επαγγελματική μου κατάρρευση (μιας προσωπικής επιχείρησης επιδοτούμενης από πρόγραμμα ανεργίας του ΟΑΕΔ) , με ανεπανόρθωτες επαγγελματικές και οικονομικές συνέπειες. Η αξιοπιστία μου κλονίστηκε έναντι των πελατών μου, καθώς και επιδεινώθηκε και κάποιο προσωπικό μου πρόβλημα, που δεν μπορώ να αναφέρω, και μόνο στις δικαστικές αρχές θα κοινοποιήσω.

Πιστεύοντας ότι η μήνυση εξαπολύθηκε εναντίον του blogme λόγω άγνοιας και λάθους συσχετισμού του με το επίμαχο blog, καθώς και αναγνωρίζοντας το δικαίωμα που παρέχει ο νόμος στον οποιονδήποτε θιγόμενο πολίτη να στραφεί νομικά προς υπεράσπιση του , το Blogme δεν θα προβεί σε καμία νομική κίνηση εντυπωσιασμού η αμυντικού χαρακτήρα, (όπως πχ η ψευδή καταμήνυση), πριν την εκδίκαση της υπόθεσης, παρά μόνο μετά το πέρας αυτής.

Δεδομένου όλων των παραπάνω γεγονότων, που αντικατοπτρίζουν την παρούσα κατάσταση, το Blogme , δεσμεύεται να δημοσιοποιήσει τις λεπτομέρειες και τα πρόσωπα της υπόθεσης στον παγκόσμιο ιστό και στα ΜΜΕ, έπειτα από την ολοκλήρωση των προανακριτικών διαδικασιών και επιφυλάσσεται να ανταπαντήσει με κάθε νόμιμη ενέργεια, μετά το πέρας της εκδίκασης, δια την αποκατάσταση του, επιθυμώντας την λύση να δώσουν τα αρμόδια δικαστήρια
"

Δεν ξέρουμε ακόμη πολλά. Αν όμως τα παραπάνω, κι όσα ακόμη γράφονται εδώ αληθεύουν (που όλα δείχνουν ότι αληθεύουν), είμαι στο πλευρό του Αντώνη. Του μόνου που δε θα γελάσει στο τέλος, αν και θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα. Και, επίσης, αν όλα είναι όπως φαίνεται ότι είναι, δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση του Αντώνη, αν χρειάζεται μάρτυρες.

8 σχόλια. Εσείς τι λέτε;

Anonymous Ανώνυμος έφα...

Άντε να πεις σε έναν τυφλό, κουλό και κρυωμένο πως δεν είσαι ελέφαντας.
Και να χρειάζεσαι και τη γνώμη του.

Μήπως όμως αυτό το "δημόσιο πρόσωπο" ήθελε δημόσια να αντιδράσει στην σάτιρα χωρίς να τον μέλει το ποιος και το γιατί;
Δε θα εκπλαγώ αν φανεί στο τέλος ότι πραγματικά την άξιζε τη σάτιρά του αυτό το "δημόσιο πρόσωπο".

Καλημέρα

10/26/2006 09:32:00 π.μ.  
Blogger Juanita La Quejica έφα...

Παγκόσμια πρωτοτυπία Μιραντό μου! Αν όπως σωστά τονίζεις είναι έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα.

10/26/2006 12:57:00 μ.μ.  
Blogger Mirandolina έφα...

Καλημέρα Ανώνυμε.

Χουανίτα μου, μάλλον πρέπει να βρούμε τρόπους να συμπαρασταθούμε έμπρακτα στον Αντώνη.

Funel, κατανοώ ότι το νεαρόν της ηλικίας και το αίμα που βράζει ονειρεύεται ηρωισμούς, αλλά περίμενε λιγάκι, διότι δεν κόβω την υπόθεση να αφορά λιακόπουλους κι άλλα φαιδρά. Από όσα γράφει ο Αντώνης, και με δεδομένο ότι φυλάει τα ρούχα του, φαντάζομαι ότι πρόκειται για πολύ σοβαρότερα πραγματα. Είδωμεν.

10/26/2006 02:37:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος έφα...

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ:
ΕΦΟΣΟΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ (ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ BLOGGERS ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΝ ΒΓΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΜΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ.

10/26/2006 03:29:00 μ.μ.  
Blogger funEL έφα...

* φυσικά, κατά τη γνώμη μας, λίγο νοιάζει τον κ. Λιακόπουλο (εάν και εφ όσον είναι ο μηνυτής) η έκβαση της υπόθεσης στα δικαστήρια. Τον νοιάζει να βρει ΠΟΙΟΣ τον σατιρίζει... μετά έχει αυτούς άλλους τρόπους να τον εκπολιτίσει αλά Πούτιν, εκτός δικαστηρίων δυνατά και ελληνικά... πάντα κατά τη γνώμη μας φυσικά.

10/26/2006 03:35:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος έφα...

Θέτουμε τις ταπεινές μας δυνάμεις στο πλευρό του blogme.gr εναντίον του οποίου φαίνεται να ασκήθηκε μια εντελώς παράλογη δίωξη. Παράλογη, με την έννοια ότι δεν μπορείς να ασκείς δίωξη κατά ευρετηρίων και λεξικών αν δε σου αρέσει ο τρόπος που κάποιος άλλος χρησιμοποιεί μια λέξη κάπου αλλού. Σε λίγο θα ανέβει και η σχετική καταχώρηση.

10/26/2006 05:32:00 μ.μ.  
Blogger Mirandolina έφα...

Τσούμπα, όπως πάντα αφοπλιστικά λογικός :-)

Φοίβο, το πρόβλημα με την πρόταση της αγαπητής Ραφ, είναι ότι προς το παρόν δε γνωρίζουμε παρά ελάχιστα. Χωρίς επαρκή πληροφόρηση κι άρα τόσο άμεσα, οποιαδήποτε διαμαρτυρία ενέχει κινδύνους.

10/26/2006 07:13:00 μ.μ.  
Blogger Rodia έφα...

Ο Ονειρος (Αστέρης Μασούρας) έχει μια καλή πρόταση (στα σχόλια) εδώ:

http://oneiros.gr/blog/2006/10/26/blogmelegalaction

:-)

10/26/2006 09:16:00 μ.μ.  

Την καλή σου την κουβέντα


πίσω στην κουζίνα...