27.2.07

Τρία Κλικ Homoαριστερά

1. Γιατί ένας στρατιωτικός δε δικαιούται να είναι ομοφυλόφιλος; Από πότε επιτρέπεται να κάνουμε ματι στις κρεβατοκάμαρες των στρατιωτικών κι από πότε θεωρείται κακός ο ομοφυλόφιλος στρατιωτικός; Και γιατί η ομοφυλοφιλία του σημαίνει και το διασυρμό του, από ανθρώπους αριστερούς κι ευαίσθητους;

2. Αυτή η πατρίδα ανέδειξε κατά καιρούς εξαίρετους δημοκράτες στρατιωτικούς, παλληκάρια, που κατάφεραν να ξαναδώσουν την περηφάνεια και το αγωνιστικό του πνεύμα στο λαό, σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Οι σεξουαλικές τους προτιμήσεις δεν έγιναν ποτέ γνωστές. Μήπως θα έπρεπε να αρχίσουμε να ψάχνουμε τι χρώμα στριγκάκι φορούν; Μήπως θα ήταν λιγότερο ήρωες αν αποδεικνύονταν ότι είναι ομοφυλόφιλοι;

3. Κάποτε ο Γιώργος Καρατζαφέρης του ΛΑΟΣ τάχθηκε υπέρ της αναγνώρισης εννόμου συμβίωσης των ομοφυλοφίλων. Σύμφωνα με την "λογική" ορισμένων, αφού ένας ακρο-αριβίστας της δεξιάς τάχθηκε υπέρ της αναγνώρισης αυτής, θα πρέπει όσοι είναι "προοδευτικοί" να ταχθούν κατά. Τουλάχιστον αυτό σημαίνει το επιχείρημα "υπέγραψες εκεί που υπέγραψε κι ο τάδε άρα είσαι όμοιός του". Με βάση τη θέση του Καρατζαφέρη, η αντίστοιχη φράση είναι "αν τάσσεσαι υπέρ του 'γαμου' των ομοφυλοφίλων, τότε είσαι καρατζαφερικός". Ο μπάτσος είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο μπάτσος είναι μπουζούκι -- κλασσικόν λογικόν επιχείρημα.. Μάλλον η λογική δεν περισσεύει ή περισσεύει η λάσπη.

14 σχόλια. Εσείς τι λέτε;

Anonymous Ανώνυμος έφα...

Αθάνατη ΠΑΣΟΚάρα με τις, και καλά, ευαισθησίες σου! Ξύσε λίγο τον θιασώτη της "πολυπολιτισμικότητας" και θα προβάλλει σε όλη της την γνωστή ασχήμια η βαρβάτη ΠΑΣΟΚίλα!

Έχουμε και λέμε: ένας ταξίαρχος με εμπλοκή σε ευαίσθητες υποθέσεις (Σινούκ κτλ.) τυγχάνει να ψωνίζεται στο Διαδίκτυο, όπου και εμφανίζεται με στριγκάκι. Σπαρταριστό το θέαμα, δεν λέω, ιδίως αν σκεφτείς ότι ο εν λόγω είχε αποκτήσει το παρατσούκλι "Μουσσολίνι", καθότι κέρβερος στρατιωτικός! (αλλά εδώ αφήνω αρμοδιότερους να ξεδιπλώσουν τις αφηγηματικές τους ικανότητες...), Ακολουθεί ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, στην οποία τα υπηρεσιακά του ταξίαρχου (αναμφίβολα θεμιτό αντικείμενο δημόσιου ενδιαφέροντος) ανακατώνονται διαρκώς και αναιτίως με το διαδικτυακό του ψωνιστήρι, με το "σκεπτικό" άλλοτε του πλήγματος στο κύρος του στρατεύματος ("όμως εσύ τί ήθελες στα πουστροσάιτ, μικρέ μου ΠΑΣΟΚε;") και άλλοτε του πιθανού εκβιασμού του ταξίαρχου, που όμως δεν φαίνεται να ήταν και πολύ "κρυψίνους"...

Από την πλευρά του ο Μεϊμαράκης δήλωσε ότι θα αρνηθεί συνειδητά να απαντήσει στην ερώτηση και αν θέλουν ας κάνουν επερώτηση. Αυτά η επάρατος. Για να μη θυμίσω την υπόθεση Τομπούλογλου...

Να δώ όλος ο (γκέι και μη) "φωταδισμός" πώς θα την αντιμετωπίσει την ΠΑΣΟΚάρα (με το γάντι, υποψιάζομαι, όπως πάντα...)

2/27/2007 09:06:00 μ.μ.  
Blogger Κωστής Γκορτζής έφα...

Κυρίες και κύριοι, πρώτη του μήνα αρχίζουν οι ετήσιες κρίσεις των αξιωματικών.
Κι έχουν δει τα μάτια μου εκεί πάνω στους ανώτατους... Πταίσμα είναι αυτή η Καρχιμάκειος ανοησία. Και πού θα κρυφτεί εάν και όταν 'δικαστικά' δεν θα αποδειχθεί τίποτα;

Το 'προοδευτικό' ΠΑΣΟΚ έχει πολυετή εμπειρία στην απόδοση της συγκεκριμμένης 'κατηγορίας'. (Να θυμήσω ΑΠΕ;) Λες και το χουν ρετσέτα και το επαναλαμβάνουν επακριβώς.

2/27/2007 09:48:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος έφα...

Oμοφυλόφιλος στρατιωτικός ; Ασφαλώς.
Αλλά ξεβράκωτη πόρνη στο διαδίκτυο ;
Να τον διώξουνε.
Δεν είναι που δεν κάνει για στρατιωτικός μόνο. Δεν κάνει ούτε για ομοφυλόφιλος.

Το κράτος και η κοινωνία εν πολλοίς απαγορεύει στον ομοφυλόφιλο κάθε έκφραση εκτός από τις πορνικές τις οποίες υποκριτικά τις θεωρεί κατακτήσεις ελεύθερίας.
Δεν είναι ελευθερία, είναι εξευτελισμός.

αφ

2/28/2007 03:50:00 π.μ.  
Blogger Κωστής Γκορτζής έφα...

Μη βιάζεσαι και σύ άνθρωπέ μου...
Όλοι θα σπεύσουμε να καταθέσουμε τη γνώμη μας, καλό είναι, αλλά αφού αποδειχτεί η αλήθεια. Από πείρα, το λέω... :)

2/28/2007 07:51:00 π.μ.  
Blogger akis έφα...

Η μοιχεια(και ολα τα συναφη..)ειναι η εκφραση της Δημοκρατιας στον ερωτα.
LOUIS MENCKEN

Ποτε δεν καταλαβα την σχεση της επαγγελματικης ιδιοτητας με το δικαιωμα στον ερωτα η στο sex ακομα και ειναι αγοραιος...
Ιερο και αναφαιρετο δικαιωμα σε δημοκρατικες η μη κοινωνιες...

2/28/2007 01:30:00 μ.μ.  
Blogger Juanita La Quejica έφα...

(Η υπόθεση Τομπ είχε να κάνει με κάτι πολύ πέρα από τις σεξουαλικές προτιμήσεις του, ασχέτως αν κάποια στιγμή επικεντρώθηκε εκεί μια επίθεση -κακώς- όταν θέλησε να γίνει βουλευτής. Ευτυχώς που δεν τα κατάφερε πάντως. Αρκετά αυτά που κάνει 20 χρόνια τώρα...)

2/28/2007 02:19:00 μ.μ.  
Blogger ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ έφα...

Το είδαμε και αυτό (σιγά την έκπληξη...). Το κατείγγειλε ο Καρχιμάκης του ΠΑΣΟΚ και το υπερασπίζεται ο Μειμαράκης - εννοώ το τι κάνει ο καθένας στο κρεββάτι του. Ρωτάω εγώ - ο άνθρωπος έκανε καλά τη δουλειά του? Τιμούσε τον όρκο του? Αυτό με νοιάζει μόνο. Είχε και τον Βαλιανάτο σύμβουλο ο Γιώργος Παπανδρέου. Δηλαδή τι του σύστησε;

2/28/2007 03:06:00 μ.μ.  
Blogger Pan έφα...

...και ο George A. Papandreou ξύνεται ή επί το ελληνικότερον ksinete.

2/28/2007 03:59:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος έφα...

Το φασιστάκι ο Καρχιμάκης δεν είναι το πρώτο κρούσμα, προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ. Πριν λίγες μέρες και με αφορμή τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, ο Αλ. Παπαδόπουλος έκανε τις παρακάτω δηλώσεις για λογαρισμό του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες θυμίζουν δεξιό της δεκαετίας του '60:
«Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα δικαίωμα να παραβιάζει τους νόμους και το Σύνταγμα της χώρας και για οποιουσδήποτε λόγους σκοπιμότητας, που έχουν να κάνουν με τους πολιτικούς ή επικοινωνιακούς ή εκλογικούς της σχεδιασμούς, να δημιουργήσει στη μέση συλλογική συνείδηση των νοικοκυραίων αυτής της χώρας ένα ψευδές κλίμα ανασφάλειας, αποτρέποντας τις αστυνομικές δυνάμεις να προχωρούν σε συλλήψεις»

«Το ΠΑΣΟΚ δεν θα επιτρέψει να καταλύεται, για λόγους μικροκομματισμού, από την κυβέρνηση της ΝΔ το αίσθημα ασφάλειας των νοικοκυραίων αυτής της χώρας. Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η μόνη προστασία του Έλληνα πολίτη και, κυρίως του αδύναμου πολίτη, είναι μία πολιτεία που να λειτουργεί με κανόνες. Δεν έχει κανένα δικαίωμα η όποια κυβέρνηση να παραβιάζει τους νόμους και τους κανόνες αυτούς και να συμπεριφέρεται ως ιδιοκτήτης της αστυνομίας. Και με την ευκαιρία, θα ήθελα να ρωτήσω τι έγινε η εισαγγελική έρευνα, η οποία διετάχθη πριν από λίγο καιρό για τα επεισόδια με τους κουκουλοφόρους στην οδό Φιλελλήνων για τη μη επέμβαση της αστυνομίας για συλλήψεις;».
Τρεχάτε! Οι "νοικοκυραίοι" ξανάρχονται...

2/28/2007 06:00:00 μ.μ.  
Blogger ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ έφα...

Τι να κάνουμε - είμαστε ακόμα μακριά από το να μάθουμε να μην είμαστε ρατσιστές. 'Οποιος είδε δελτίο στον ALPHA και άκουσε τι ειπώθηκε εκεί από τηλεμαιντανούς ανώτερους αξιωματικούς σε αποστρατεία θα "φρίκαρε". "Οι ομοφυλόφιλοι δε μπορούν να χειρίζονται οπλικά συστήματα εκατομυρίων."

2/28/2007 09:15:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος έφα...

Μπερδεύετε δύο διαφορετικά πράγματα.

Μπορεί ένας ομοφυλοφιλος να γίνη πρόεδρος της δημοκρατίας, πατριάρχης,
αστροναύτης, στρατηγός ;
Ασφαλώς ναι και δεν πέφτει σε κανέναν λόγος.

Πάει αυτό, τελείωσε. Πάμε
παρακάτω.

Μπορεί ένας πατέρας, η μάννα σας,
ένας αρχιεπίσκοπος, ένας
άνθρωπος, να φωτογραφίζει και
να κρεμάει τα παπάρια του
στα περίπτερα, στα διαδίκτυα,
ζητώντας εραστές, πελάτες,
παρακοιμωμένους ;

Μπορεί, αλλά είναι ξεφτίλα.
Χασάπικο. Και δεν ενδιαφέρει αν
είναι ομοφυλόφιλος ή όχι. Είναι
ξεφτίλα σε κάθε περίπτωσι και
σε κάθε φιλία.

Πολλοί εδώ συγχίζονται με τους Ανδριανόπουλους και τους Μάνους με τα νεοφιλελεύθερα συνθήματα Κοινωνία δεν υπάρχει Ζήτω το άτομο και η απόλυτη ελευθερία του, Ζήτω το άτομο που γράφει στα παλιά του τα παπούτσια κάθε κοινωνικό καταναγκασμό.

Ομως
αυτή είναι ακριβώς η πολιτική σκέψη που υποκρύπτεται πίσω από τις φωνές για το δικαίωμα ενός στρατηγού να διαφημίζει την σάρκα του σαν ερωτικό αντικείμενο ανταλλακτικής αξίας. Ο πιό άγριος και ανελεύθερος καπιταλισμός.

Και τέλος ο εξευτελισμός του ανθρώπινου σώματος. Η διαφήμιση της γυμνής σάρκας, η μετατροπή της σε χρήμα, σε προϊόν, η απουσία κάθε λόγου, συναισθήματος, ομορφιάς, συννενόησης, έρωτα.
Χασάπικο.

Δεν είναι θέμα ολοφυλοφιλίας
αλλά ανθρωπιάς.

αφ

3/01/2007 03:44:00 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος έφα...

Ημίαιμε, υπαινίσσεσαι ότι η ιστορία είναι εντελώς φτιαχτή; Σαν παρατραβηγμένο δεν ακούγεται; (έκανες πάντως πολύ καλά και μας θύμισες την "υπόθεση ΑΠΕ").
α.φ., έχεις ένα δίκιο: ναι, δεν μπορούμε να υπερασπιζόμαστε την "ελευθερία" του να μπορούν όλοι να γίνουν κρέας προς διαφήμιση. Ωστόσο, σε ένα παράπλευρο θέμα, δεν είναι κωμικοτραγικό που το ΠΑΣΟΚ το οποίο έχει κατά καιρούς πρωτοστατήσει στην υπεράσπιση διαφόρων τέτοιων "μεταμοντέρνων" ελευθεριών, αποδεικνύεται ταυτόχρονα και "κόμμα των νοικοκυραίων"; (βλ. και "εξαποδώ"). Νά μια "δημιουργική σύζευξη" του παραδοσιακού με το νέο!

3/01/2007 10:24:00 π.μ.  
Blogger Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα έφα...

Πρόκειται για κανιβαλισμό του αισχίστου είδους. Ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνει στο κρεβάτι του ο κάθε ένας. Απλά, του συγκεκριμένου ταξίαρχου βγάλανε αυτό για μεγαλύτερο ντόρο, τη στιγμή που (όπως διαβάζω στο σημερινό τύπο) ο άνθρωπος πέταγε ελικόπτερο χωρίς να ξέρει καν αγγλικά. Αν και δεν ξέρω πόση σχέση έχει το ένα με το άλλο.

Ο Καρχιμάκης, που ορέγεται υπουργείο (όταν και εάν) Εθνικής Άμυνας, θα κάνει τα πάντα για να αναδειχθεί.

Η υπόθεση που μας θυμίζει ο «Ημίαιμος» αποτελεί ακραία υπόθεση προσωπικού κανιβαλισμού με πολιτικά κίνητρα. Την οποία πλήρωσε ακριβά και το ίδιο το θύμα αλλά και το παιδί του, το οποίο έσβησε από ντρόγκες. Καθόλου άσχετο αυτό. Αλλά ποιό κάθαρμα ζήτησε ποτέ συγνώμη;

3/01/2007 03:12:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος έφα...

ένας αξιωματικός μπορεί να είναι ομοφυλόφιλος, εφόσον όμως δεν την "πέφτει" σε φαντάρους του (το ίδιο ισχύει και για τους ετεροφυλόφιλους και τις γυναίκες στο στρατό) και δεν εκθέτει τις ένοπλες δυνάμεις με την κοινωνική του συμπεριφορά.

όταν ο άλλος ψωνίζεται στο διαδίκτυο (έστω και αν το σάιτ θέλει προφίλ και πασγουόρντ- που μας έπρηξε ο βαλιανάτος) πρέπει να τον ξυλώσουν και να τον στείλουν από εκείπου ήρθε.

αν ο ανώτερος αξιωματικός, ο οποίος μάλιστα εμπλέκεται σε εξοπλισμούς, υποθέσεις τύπου "σικούκ" κτλ μπορεί εξ'αιτίας του πάθους του (όποιο κι αν είναι αυτό), το οποίο μάλιστα το εκθέτει στο διαδίκτυο, να πέσει θύμα εκβιασμού πως μπορεί να προσφέρει στην πατρίδα?

αντίστοιχα, αν κυκλοφορεί με στρινγκ, κι εγω δεν ξέρω τι άλλο, πως μπορεί να εμπνεύσει σεβασμό και πειθαρχεία στους φαντάρους??

εδώ γίναμε περιπαικτικό πρωτοσέλιδο στο "μιλλιέτ" και το συζητάμε ακόμα???

υγ: ωραίο μπλογκ, με αρέσει :)

3/01/2007 05:10:00 μ.μ.  

Την καλή σου την κουβέντα


πίσω στην κουζίνα...