1.12.06

Επ! Τι βλέπω;

Μα είναι δυνατόν; Μα, πως μπορείς; Απο και κλείεται να το δεχθώ στο λέω. Ή είναι Σάββατο ή δεν είναι. Ή είναι 2η του Δεκέμβρη ή δεν είναι. Είναι; Ε, βέβαια είναι. Κι αφού είναι, άντε, ποδαράκια μου. Τώρα αμέσως - α με σως! - να πας πίσω στο περίπτερο. Και να την απαιτήσεις.
Από δω και πέρα, Σάββατο χωρίς την χάρη της είναι ένα άγευστο, μεσοβέζικο Σάββατο.
Τι θέλω να σου πω; Να τι θέλω να σου πω: Από αυτό το Σαββατο και κάθε δεύτερο Σάββατο, μη ξεχνάς τη Ρήξη!

9 σχόλια. Εσείς τι λέτε;

Blogger Filotas έφα...

Άμα τη βρω κατά δω πάνω!...
Καλό μήνα Δόνα μου!

12/01/2006 09:48:00 μ.μ.  
Blogger MåvяiÐåliå έφα...

Καλησπέρα,
Είναι πολύ μικρά τα γράμματα και δε καταφέρνω να τα διαβάσω.
Θα μπορούσες να μας πεις λίγα λόγια για την εφημερίδα;
Ευχαριστώ πολύ :)

12/01/2006 11:31:00 μ.μ.  
Blogger Juanita La Quejica έφα...

Περί τίνος πρόκειται Mirando;

12/02/2006 03:13:00 μ.μ.  
Blogger 0comments έφα...

Το μόνο που μπορεί να δικαιολογήσει το ποστ είναι ότι αυτό το όνομα σου θυμίζει τα φοιτητικά σου χρόνια (Η νοσταλγίνη είναι πολύ ισχυρή ντόπα). Γιατί αν σε εκφράζουν οι απόψεις της Ελληνοκυπριακής λεβεντιάς των σημερινών καραμπελιάδων τότε ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για το σχόλιο και ομολογώ πως έχω χάσει πολλά επεισόδια απ' την πολιτική σου εξέλιξη.
Όπως και να 'χει όμως ... Μουουουτς!!!

12/02/2006 08:51:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος έφα...

Κυκλοφόρησε; Ἂν καὶ πέρασα ἀπὸ τὸ κέντρο, δὲν τὴν πῆρε τὸ μάτι μου πουθενά. Θὰ ψάξω αὔριο.

Εἶδα πάντως στὸ βιβλιοπωλεῖο ὅτι κυκλοφόρησε τὸ «1204» τοῦ Γ. Καραμπελιᾶ. Σπουδαῖο ἔργο.

12/02/2006 09:11:00 μ.μ.  
Blogger Mirandolina έφα...

http://gregykapogeorge.blogspot.com/

Επειδή ο Γρηγόρης έχει ανεβάσει τα δελτία τύπου κι όλα τα σχετικά, σας παραπέμπω στο δικό του σάιτ. Η Ρήξη είναι η δεκαπενθήμερη εφημερίδα του Άρδην και περισσότερα εδώ

http://gregykapogeorge.blogspot.com/

Κατά τα λοιπά, ο Γ.Κ. είναι φίλος και δάσκαλος δεκαετίες -- διαφωνούμε κάποτε, οπαδός δεν υπήρξα ποτέ, αλλά έχει όλη την αγάπη και το σεβασμό μου και την συνεργασία μου σε ότι συμφωνούμε.

Αυτή τη μανία "ομαδοποίησης - οπαδοποίησης" δεν την καταλαβαίνω και δεν την δέχομαι. Όπως δεν καταλαβαίνω και δε δέχομαι το ηθικό παράδειγμα συγκεκριμένων ανθρώπων (όπως ο ΓΚ) να το ξεχνάμε, την ίδια ώρα που δίνουμε γη και ύδωρ σε διάφορα ανθρωπάρια της αρπαχτής και της λαμογιάς γιατί έχουν το άλφα ή βήτα ανθυποταλεντάκι.

Τέλος, τα περί εθνικισμών κλπ., καλό θα ήταν όσοι τα λένε να τα δικαιολογούν κιόλας. Γιατί(κι αυτό δεν αφορά τους εδώ παρόντες πάντως) από λάσπη κυκλοφορεί πάρα πολύ -- όπως και πάρα πολλοί ημιμαθεις ξερόλες ή κακιασμένα, ακυρωμένα ανθρωπάκια.

12/03/2006 11:56:00 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος έφα...

χαίρομαι που κυκλοφορεί! ελπίζω να φτάσει και μέχρι το "μαυρο" Πύργο! όπως είπες αγαπητή, ακόμα και αν υπήξαν διαφωνίες με τον Γ.Κ. είναι "απαραίτητη" η άποψη του, στους ακοτεινούς καιρούς που ζούμε!

12/03/2006 03:27:00 μ.μ.  
Blogger Greg έφα...

Μ' αρέσει που οι αναγνώστες της "Ελευθεροτυπίας" του μακαρίτη πια Τεγόπουλου, του "άρχοντα" mediatel της τσόντας, έχουν "επιφυλάξεις" ως προς τη "ρήξη" γιατί μάλλον ο Καραμπελιάς δεν είναι "συνασπισμένος"...

Μήπως φοβούνται ότι άμα συμφωνήσει κάποιος σε κάποια πράγματα μαζί του, θα γίνει Χριστοδουλικός; Δεν θα κολλήσουν! Εγγυημένα...

Καλούνται λοιπόν όλοι αυτοί που "καταπίνουν" τους ΔαμανακοΜπίστηδοΚουναλακηδες, που τους φοράνε καπέλλο τους ΑνδριανοπουλοΜάνους, οι Κυρκόπληκτοι, οι Κουμουτσακόλαγνοι, οι Ντορηδόπληκτοι, κλπ

να δώσουν ένα ευρουδάκι και να διαβάσουν μια αφιλοκερδή προσπάθεια ανυστερόβουλων και ΑΚΑΠΕΛΩΤΩΝ ανθρώπων, που αγωνιούν για το χάλι που μας "φοράνε".

12/03/2006 11:26:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος έφα...

Κι εμείς εδώ πάνω, σιμά στα σύνορα Βουλγαρίας, φάε σκατά λαέ...

Ενίσταμαικαι πάλι.

12/05/2006 03:49:00 μ.μ.  

Την καλή σου την κουβέντα


πίσω στην κουζίνα...